GETTING MY بوستر پمپ TO WORK

Getting My بوستر پمپ To Work

Getting My بوستر پمپ To Work

Blog Article

بوستر پمپ آتش‌نشانی انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع پمپ، محرک، نحوه کنترل فشار و ظرفیت تقسیم‌بندی می‌شوند. این تجهیزات به عنوان یکی از مهم‌ترین تجهیزات ایمنی
https://payagostaresh.co/wp-content/uploads/2024/09/vg-01-1000x1000-1.jpg

در ساختمان‌ها و تأسیسات صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

– منبع دیافراگمی: منبع تحت فشار یا منبع دیافراگمی یکی از قطعات مهم این بوستر پمپ ها است که ضربات هیدرولیکی ناشی از روشن و خاموش شدن الکتروپمپ ها را به خود جذب می کند و مانع آسیب رسیدن به بوستر آتش نشانی می شود.

بوستر پمپ با پمپ دور ثابت: این نوع بوستر پمپ از یک یا چند پمپ دور ثابت تشکیل شده است.

در بوستر پمپ های دور متغیر د لحظه شروع پمپ بسیار آرام و نرم و با دور پایین شروع به کار می کند و به مرور سرعت گردش را افزایش می دهد تا در فشار مورد نظر فیکس شود. اگر دور الکترو موتور تا حداکثر برق شهری ( حداکثر توان ) افزایش یابد و فشار مورد نظر تامین نشود ، تابلو برق پمپ بعدی را وارد مدار می کند.

با این حال این پمپ ها باید هر یک به تنهایی توانایی تامین آب مورد نیاز برای کارکرد مناسب سیستم آتش نشانی را داشته باشند. فشار مورد نیاز این بوستر پمپ ها توسط مهندسان و مطابق با مقررات سازمان آتش نشانی به گونه ای تعیین می شود که بتوانند هد و دبی لازم برای کارکرد یک سیستم آتش نشانی با بیشترین راندمان و کم ترین مصرف انرژی را تامین کنند. شرکت فرات به عنوان نماینده رسمی انواع پمپ ها و بوستر پمپ ها از برندهای معتبر اروپایی، مدل های مختلف بوستر آتش نشانی را با ضمانت اصالت کالا عرضه می نماید.

در شرایطی که دبی آب ورودی یا همان آب شهری کمتر از دبی مورد نیاز بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی باشد، نیاز است تا در بخش ورودی بوستر پمپ، مخزن آب قرار گیرد.

انتخاب نوع مناسب get more info به نیاز و شرایط شما بستگی دارد.  این دستگاه از حداقل دو پمپ یا بیشتر تشکیل شده است و وظیفه آن تنظیم و کنترل نوسانات مصرف آب است.

در بوستر پمپ آتشنشانی ساده، از دو یا چند الکتروپمپ اصلی که مشخصات یکسانی دارند استفاده شده است. اما در بوستر پمپ آتشنشانی الکتروپمپ پیشرو، از یک جوکی پمپ و یک یا چند الکتروپمپ اصلی استفاده می شود.

بوستر پمپ‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند، از جمله بوستر پمپ دور ثابت، بوستر پمپ دور متغیر، بوستر پمپ سانتریفیوژ، بوستر پمپ دنده‌ای و بوستر پمپ پیستونی.

اجزای اصلی تشکیل دهنده این پمپ ها عبارت اند از: تابلو برق یا تابلو فرمان، پمپ های اصلی، پمپ رزرو، سوییچ کنترل فشار، کلکتورها، شیر پروانه ای، شیر تخیله، شیرهای یک طرفه، منبع تحت فشار، جوکی پمپ، شاسی دستگاه، فلومتر و لرزه گیر.

پرکاربردترین انواع پمپ های آتش نشانی عبارت اند از: پمپ های دو مکشه، پمپ های عمودی خطی، پمپ های عمودی توربینی و پمپ های سانتریفیوژ افقی آتش نشانی.

فروشگاه اینترنتی شوفاژ ایران، ارائه دهنده تجهیزات ساختمانی

به عنوان مثال، برای ساختمان‌های بلندمرتبه، بوستر پمپ‌های با ظرفیت بالا مورد نیاز است.

بوستر پمپ‌های آتش نشانی در ساختمان‌های مرتفع، مجتمع‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز تجاری و صنعتی، فرودگاه‌ها و سایر مکان‌هایی که احتمال آتش‌سوزی وجود دارد، کاربرد دارند.

Report this page